Sök

Arkiv

Fotografering

Vårby IK behöver uppdatera gruppbilden av alla aktiva inklusive tränare. Detta kommer vi göra nu på torsdag den 17 januari och alla aktiva och tränare uppmanas vara med på gruppbilden. Vi återkommer med tid men bered er på att man kanske måste komma lite tidigare alt stanna kvar en lite längre stund.

I samband med gruppbilden erbjuds du också möjligheten att fota ditt barn individuellt, som porträtt eller aktiv skidpose. Det blir Öviksfotografen Jonas Forsberg som fotograferar oss.  Hans pris är 200kr per digital bild där Vårby sedan äger bilderna att använda digitalt på hemsidor eller ta fram papperskopior men där du som förälder också får tillgång till den digitala bilden.

Klädkod gruppbildTränings/överdragsdressen och Vårbymössa (helst blå-gul mössa). Om man ej har Vårbydress, kontakta saragrundberg@telia.com , 070-270 92 15, för att låna de ex som finns kvar. Om det ej finns ex kvar försöker man i alla fall att ha en Vårbymössa som också finns att låna.

Klädkod individuell bild: Välj själv mellan träningsdress och tävlingsdress om ni har det men gärna tävlingsdräkt då den är lite smidigare för en skidposebild. Vårbymössa också.

Anette Eikelboom och Anna Mannelqvist ombesörjer beställning och distribution av papperskopior då i får vi ner priset med en större beställning och så behöver inte alla pyssla med det individuellt. Framtagande av papperskopia kostar i storlek 18cm*24cm med god papperskvalité och inklusive porto 20kr

Anmäl önskemål om tagning av individuell bild samt köp av bild/-er med följande alternativ senast onsdagen den 16 januari till anette.eikelboom@adm.umu.se. Ange vilket/vilka barn/ungdomar som ska fotas individuellt och vilken grupp de åker i.

  1. Köpa av gruppbild (papperskopia 18cm*24cm): 20kr
  2. Köpa av individuell bild (papperskopia 18cm*24cm): 220kr
  3. Köp av både grupp och individuell bild: 240kr

Mvh,

Anette Eikelboom och Anna Mannelqvist


Skribent: Hans-Åke Dahlqvist

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!