Sök

Arkiv

Intersport bjuder in till föreningskväll den 9-oktober kl 16-1

Det kommer gå att beställa skidor (längd och viktanpassade) så att ni får dem innan tävlingssäsongen kommer igång. Vallor och en del annan utrustning kommer också att finnas. Till denna kväll är endast skidföreningar som har avtal med Intersport inbjudna.

Det är ett tillfälle riktat till kontraktsåkare, elitmotionären och den vane åkaren (tränande och tävlande ungdom) som vill träffa leverantörer för att beställa nyheter eller tidigt på säsongen för att tävlingssäsongen börjar tidigt. Men alla är välkomna! Dock vill vi  vara tydliga med att vi inte har hela skidavdelningen klar.

För er som har nybörjare eller yngre åkare har är iår skidkvällen ersatt med en skidhelg, v43, den 27-29 oktober. Då kommer hela skidavdelningen finnas framplockad i butiken.

På både föreningskvällen och skidhelgen får alla medlemmar som slutit sitt Intersport- kort tillVårby 20% rabatt!

Välj på tre sätt att koppla ditt Intersport-kort till Vårby IK:

  • Man smsar ”INT MEDLEM” till 72456 och blir medlem via den länken i mobiltelefonen (och väljer föreningen Vårby IK under ”mina uppgifter”
  • Man blir medlem i butiken via en folder som man fyller i, och väljer föreningen Vårby IK under ”mina uppgifter”.
  • Gå in på intersport.se och blir medlem via valet club-Intersport högst upp till höger och väljer föreningen Vårby IK under ”mina uppgifter”.

Som intersportmedlem kan du ändra vilken förening du kopplar kortet till så många gånger du vill, vilket betyder att du kan byta föreningen under vinter och sommarhalvår om du tex är aktiv i en annan förening under andra delar av året.


Skribent: Ulrika Berglund
E-post: Adressen Gömd

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!