Sök

Arkiv

Maja tvåa på Kalle-Anka cup!

Klubben gratulerar Maja Petersson som blev totaltvåa i helgens riksfinal av Kalle-Anka cup i Sveg!!

Första dagen gick Maja in som finfin femma på distansloppet. Dagen därpå blev hon tvåa i sprint för att sedan avsluta med en seger i skicross-loppet (bilden). Dessa placeringar gjorde att hon knep silvret i totalen bakom Gästriklands Ida Palmberg.

Vårbys tre andra representanter i Kalle-Anka: Frida Olofsson, Hedda Berglund och Hugo Eriksson gjorde också fina insatser i cupen. Frida blev 30:a, Hedda 23:a och Hugo slutade totalt 26:a. Samtliga av dem gjorde speciellt bra ifrån sig i distansloppet vilket de kan vara extra stolta över.

I distriktskampen placerade sig Ångermanland på sjunde plats. Överlägsen segrare var Dalarna.

Intervju med våra deltagare kommer inom kort.

För fullständiga resultat och mer bilder.

Skribent: Anna Norman