Sök

Arkiv

Snön har kommit till Saxnäs och det är dags för vårt snöläger, i år den 23-26 november!

Lägret är för alla barn i grupp 3, 4, 5 och juniorer dvs födda 2009 och tidigare. Lägret är ett tillfälle att få åka på snö innan tävlingarna drar igång men för de yngre åkarna framförallt ett fantastiskt tillfälle att få umgås mer med sina skidkompisar och tränare under en helg med skidåkning.

Saxnäs erbjuder skidklubbar ett prisvärt upplägg för träningsläger. I priset, 570 kr/dygn och person, ingår logi, frukost, lunch, middag och kvällsfika samt spåravgift. Lägeravgiften faktureras av Vårby IK i efterskott.

Man väljer själv om man vill åka torsdag-söndag (23-26nov) eller fredag-söndag (24-26nov) och vi tillämpar samåkning. Vid annan ankomsttid än i anmälningsformuläret, tex fredag lunch, betalar man sin lunch och middag själv vid ankomst på fredag. Den fakturerade delen av lägeravgiften gäller ankomst vid kvällsfika vid torsdag och fredag.

Grundupplägget för lägret brukar ungefär vara:

Fredag: För- och eftermiddagspass på skidor samt ev. styrka och bad i träningslokal och simbassäng i Saxnäsgården. Endast eftermiddagspass för de som kommer till Saxnäs på fredag.

Lördag: För och eftermiddagspass på skidor samt ev. styrka och bad i träningslokal och simbassäng i Saxnäsgården. Ev. gemensamma lekar.

Söndag: Förmiddagspass och lunch innan hemresa.

Det kommer också bli tid för häng med kompisar i alla gemensamhetsytor vid Saxnäsgårdens vandrarhem och Saxnäsgården. Ledarna gör rumsindelning och de yngre barnen kommer rumsfördelas med ledare/förälder så långt som möjligt.

I fjol åkte 69 barn, ledare och föräldrar från grupp 2 och 3. Vi har i år förbokat 90 platser så vi hoppas alla som vill kan följa med. Blir vi många kommer vi prioritera barn, ledare, föräldrar till barn som behöver föräldrar med och därefter övriga som vill följa med.

Ledare från samtliga grupper kommer att finnas på plats och har ett gemensamt huvudansvar för lägret. Men under lägret tar ledare och medföljande föräldrar gemensamt ansvar för de behov som uppstår såsom skjuts till och från spår, hjälpa till i spåret, vallning, passning av barn i bassäng, närvarande vuxen, mm.

Anna Mannelqvist samordnar bokningen av lägret så å hör av er med frågor angående lägret till: anna.mannelqvist@umu.se, mobilnr: 070-6615192

Klicka på länken för att göra anmälan senast den 6 novemberhttps://docs.google.com/forms/d/1CYI3pk7TY0CvfSLAU8jvSAStm5HZm8UD2S-M3RWlp9k/edit

Hälsningar// Ledarna


Skribent: Ulrika Berglund
E-post: Adressen Gömd

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!