Sök

Arkiv

Ullmax 2018 – nu startar försäljningen!!

Nu drar vi i igång en ny säljperiod för Ullmax för höst/vinter 2018.

Om det är någon som får detta mail som inte längre har barn som är aktiva i klubben vänligen återkoppla till den huvudtränare som skickar detta mail till er.

Försäljningsperiod:
Den sträcker sig över perioden 24 september till 2 november.

Försäljningsmål:
700 kr/familj, men vi hoppas naturligtvis att alla säljer så mycket som det bara är möjligt så att vi får in viktiga inkomster till föreningen.

Hela föreningens målsättning är en förtjänst på 25 000kr.

Ullmax ger oss en förtjänst på 30% vid försäljning. Nytt för i år är att du kan skicka din unika länk till vänner och bekanta (länken hittar du under din inloggning på hemsidan). Vårby får 30% förtjänst även vid dessa beställningar.

Produkter:
Produktkatalogen finns på Ullmax hemsida, ni hittar den enkelt via följande länk: Produktkatalog.

Beställningslistan finns att skriva ut från hemsidan på följande länk:https://app.ullmax.com/se/docs/upload_orderformular_sverige_aw18.pdf

I år är det beställt ett stort antal papperskataloger och ordersedlar. De finns att hämta i Vårbystugan från torsdag 27:e september eller genom att kontakta mig, Anders (070-319 23 79).

Värt att notera: dammodellerna är tightare än herrmodellerna som är lösare och ledigare. Inte ovanligt att dam väljer herr eller tvärtom, det beror helt på vilken passform man vill ha.

Orderhantering/inloggning säljare:
Det finns en mobilvänlig sida för orderhantering om man vill använda sin mobil. Var och en lägger in alla sina egna ordrar via Ullmax hemsida. Har du en användare sen tidigare så finns den kvar. Annars är det bra om du skapar en användare så fort som möjligt, även innan ni sålt något.

Då alla ordrar från er säljare har inkommit, så sammanställer jag dem och lägger vår beställning till Ullmax.

Ett tips är att registrera era kunders beställningar löpande och inte vänta till dess du som säljare har sålt allt ni tänkt. Registrerar ni löpande så förbokas plaggen hos Ullmax och då minska risken för restade varor.

Lathund/manual:
https://www.ullmax.com/wp-content/uploads/2018/08/orderformular_sverige_bak_aw18.pdf

Morötter/bonusar:
I år har Ullmax infört ett bonussystem, vilket ni kan läsa om på: https://www.ullmax.com/wp-content/uploads/2018/08/orderformular_sverige_bak_aw18.pdf

Lite definitioner: 

Kontaktperson=Anders Sondell, 

Säljare=ni som säljer, 

Kunder=de ni säljer till

Sist men inte minst……
Lycka till och sälj som bara den = ) Med vänliga hälsningar

Anders Sondell
070-3192379, anders.sondell@peab.se


Skribent: Ulrika Berglund
E-post: Adressen Gömd

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!