Sök

Arkiv

Vårbyfläkten 2012

För att skriva detta så läste ja igenom det som skrevs för ett år sedan om samma tävling. Gör gärna det samma för åtminstone jag häpnade över den klarsyn och vitterhet som då rådde i detta huvud och undrar om jag någonsin kan få ut något sådant igen. Där måste jag ha filat ordentligt på det tänkta och texten.

I stort sett kan jag kopiera det som skrevs då: Vädret var skönt, spåren var bra, arrangemanget flöt på, parkeringen packades bestämt och varligt, inget växlingsstrul, inga större incidenter i spåren och bra snurr på försäljningen. Våra ungdomar skötte tävlandet bra och särskilt roligt är det att se starterna i HD 7-8- och HD 9-10 klasserna. Här har vi något vi måste värna om för framtiden. Tänk om fem år……

Utöver alla, som omfattades i förra stycket, så vill jag framhålla 4 personer:

Anders Nyström som i bakgrunden styr mycket vad gäller ekonomi och startlistor. Han syns inte så mycket numer men vi är ett par stycken som får känna av hans mail.

Rune Bylund, Ulf Sällström och Ingvald Berglund som både syns och hörs men framför allt haft ett hästjobb med att få till spåren inför tävlingen. Vår anläggning var under förra veckan hårt ansatt av väder, vind och Domsjöskolan. De hade tre friluftsdagar vid Vårbystugan med allt vad det innebär.

Nu suger vi på den här karamellen någon dag och kommer laddade till Kommunskidefinalen i Vårby lördagen den 17/3. (Stulen avslutning.)

För mera bilder se Vårby´s Facebook sida (Bilder)

Stellan


Skribent: Hans-Åke Dahlqvist

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!