Våra sponsorer

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!

Utrustning

Utrustning och vallning är en del av längdskidåkningen, en del där vi alla behöver hjälpas åt för att introducera och stötta varandra så att det inte upplevs för svårt eller övermäktigt för någon.

Här på hemsidan har vi samlat information om både utrustning och vallning men också uppgifter om var det går att hitta mer information.

Svenska Skidförbundet har tagit fram några riktlinjer gällande vallning och utrustning för barn och ungdom. Genom dessa vill de stötta föreningar, ledare och föräldrar att känna sig trygga i vad som är viktigt gällande vallning och utrustning, för olika åldrar och stadier.
Riktlinjer kring vallning och utrustning för barn och ungdom (pdf)

Genom sitt samarbetsavtal med Intersport har Vårby IK medlemmar en del förmåner som kan vara bra att känna till:

Alla medlemmar som kopplar sitt medlemskap hos Intersport till Vårby IK:

  • Erhåller 6% extra bonus på registrerade köp. Vårby IK får samtidigt 3% bonus på samma registrerade köp.
  • Får rabattkuponger som ger 20-25% på inköp av skidutrustning, vallor och skidkläder under hela säsongen. Rabattkupongerna delas ut av tränare vid träningskvällarna under november.

Välj på tre sätt att koppla ditt Intersport-kort till Vårby IK:

  • Man smsar ”INT MEDLEM” till 72456 och blir medlem via den länken i mobiltelefonen (och väljer föreningen Vårby IK under ”mina uppgifter”
  • Man blir medlem i butiken via en folder som man fyller i, och väljer föreningen Vårby IK under ”mina uppgifter”.
  • Gå in på intersport.se och blir medlem via valet club-Intersport högst upp till höger och väljer föreningen Vårby IK under ”mina uppgifter”.

Som intersportmedlem kan du ändra vilken förening du kopplar kortet till så många gånger du vill, vilket betyder att du kan byta föreningen under vinter och sommarhalvår om du tex är aktiv i en annan förening under andra delar av året.

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!