Sök

Arkiv

Dags att beställa köpkläder!

För att vi ska hinna få vår leverans innan Saxnäslägret så kommer beställning ske via följande länk: https://forms.office.com/e/5xbXzhMmhP

Länken kommer vara öppen till och med tisdagen den 17 oktober. Ingen efterbeställning kommer kunna göras efter detta datum.

Fortfarande är det Trimtex storleksguide som gäller i stället för utprovning i Vårbystugan. Detta enligt beslut från Trimtex för att minska antalet utskick av kläder till klubbarna.

Besök Trimtex.se, så söker ni på modellen ni vill köpa – klicka dig vidare via Vad är min storlek?

Fyll i frågorna och se vad Trimtex rekommenderar. Beställer ni till barn är det bättre att gå upp en storlek från rekommendationen. Om storleks garantin ska gälla är det viktigt att ni gjort jobbet och fyllt i deras storleksguide per modell ni ska beställa.

Under Klubbkläder – Köp Profilkläder – kan ni se bilder på hur vinterkollektionen kommer att se ut år 2023. Där står även vad vardera av modellerna heter. Mössor, pannband och buffar håller vi ett lager av och kan därför säljas vid utprovning och utlämning av kläder. Det går också att kontakta Pernilla Häggquist för att köpa vid andra tillfällen under säsongen.

Information kommer ut senare om var och när det är dags att hämta upp er beställning.

Har ni funderingar är ni välkommen att höra av er till ansvariga för köpkläder

Helena Olofsson 076-844 06 80 eller Pernilla Häggquist 070- 526 61 81

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!