Sök

Arkiv

Ullmaxförsäljning 🧶

Nu är det dags igen för Ullmax hösten/vintern 2023. 

Försäljningsperiod:
Den sträcker sig över perioden 27 september till 12 november.  

Försäljningsmål:
700 kr/familj, men vi hoppas naturligtvis att alla säljer så mycket som det bara är möjligt så att vi får in viktiga inkomster till föreningen.  

Hela föreningens målsättning är en förtjänst på 25 000kr.  Ullmax ger oss en förtjänst på 30% vid försäljning. Du kan också skicka din unika länk till vänner och bekanta (länken hittar du under din inloggning på hemsidan ”Säljlänkar”). Vårby får 30% förtjänst även vid dessa beställningar.  

Ni som inte varit säljare tidigare – gå till Ullmax.se och logga in. Välj säljare och använd gruppkod 658134. Där anger du dina kontaktuppgifter och kan sedan börja sälja.

Produkter:
Produktkatalogen finns på Ullmax hemsida, ni hittar den enkelt via följande länk: Produktkatalog. Om ni vill ha en Produktkatalog i pappersformat, så finns de att hämta i Vårbystugan från torsdag 29:e september. Jag har några kataloger hemma också, så om de tar slut i Vårbystugan kontakta mig, Anders Sondell (070-319 23 79).   

Det finns olika sätt att registrera kundernas köp på:  

  1. Säljaren knappar in kundens beställning direkt på sitt personliga konto.  
  2. Dela sin säljlänk via mejl, Facebook, Messenger eller SMS till kunden. Kunden går in via länken, lägger sin order och ordern hamnar automatiskt på säljarens konto.  


Orderhantering/inloggning säljare:
Det finns en mobilvänlig sida för order hantering om man vill använda sin mobil. Var och en lägger in sina egna ordrar via Ullmax hemsida (glöm inte att skicka iväg ordrarna också). Då alla ordrar från er säljare har inkommit, så sammanställer jag dem (12/11) och lägger vår beställning till Ullmax. Ett tips är att registrera era kunders beställningar löpande och inte vänta till dess du som säljare har sålt allt ni tänkt. Registrerar ni löpande så förbokas plaggen hos Ullmax och då minskar risken för restade varor.  


Bonus:
Om du som säljare säljer för mer än 3000 kr skickas en gåva från Ullmax med i er beställning.   


Lycka till med försäljningen! Vi hoppas på ännu ett försäljningsrekord!  

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!