Sök

Arkiv

Norrskog Cup 2012

För att komplettera Allehandas reportage från Sollefteå så kan jag meddela att även Vårby var där.

Under lördagens individuella tävling så utmärkte sig främst Linus Dahl  4:a i H9, Maja Petersson 2:a i D13, Hedda Berglund 2:a i D14 och Hugo Eriksson som 3:a i H14. Den här klassen var mycket hård och Hugo hade endast 7 sekunder upp till segraren.

På söndagen avgjordes en sprintparstafett av samma slag som Vårbyfläkten. För att öka på Vårbys segermöjligheter så hade Anders och Magnus sett till så att våra duktiga 9-10:åringar var på plats. Det gav resultat. I H9-10 var det två Vårbylag på pallen. Vann gjorde Teo Eichelboom/Axel Mannelqvist och tvåa var Alva Persson/Laban Nordin. I damer 9-10 blev det en 2:a plats genom Sanna Berglund/Klara Torshage efter en hård uppgörelse om segern mot Remsle. I D13-14 och D15-16 kom vi 3:a och i H16-16 blev det en 5:e plats. I ett mixat lag med Remsle vann Hugo Petersson H7-8 suveränt.

Det blev två härliga skiddagar på Hallstaberget med fin och rejäl klassisk åkning.   Motsvarande skidanläggning kan vi bara drömma om i Örnsköldsvik. Tio starter på lördagen och tretton på söndagen. Tuffare banor än så här blir det inte i vinter.
Tack för en trevlig helg.


Skribent: Stellan Torshage

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!