Sök

Arkiv

Snön är här och därmed skidåkning och vallatider

Snön är här och därmed skidåkning och vallatider. Vårby IK ordnar följande vallastöttning för föräldrar till träningsaktiva barn:

Tisdag 12/12 kl 18-19: Vallakurs som hålls av Johan Eklund och Magnus Sällström. Ta med ett par klassiska skidor att jobba med, om barnaen tränar så ta era egna. 

Torsdag 14/12 kl 18-19: Skigos representant Robert Åström  finns på plats i Vårbystugan och visar delar av Skigos sortiment: valla, stavar och handskar. Han ger också vallatips. Från och med torsdag 14/12 till och med torsdag 21/12 så finns det möjlighet för Vårbys medlemmar att köpa eller beställa från skigos hela sortiment till 40 % rabatt. Beställning görs på Intersport nedre plan. Det som finns hemma i butik kan köpas direkt annars beställs det hem. På shop.skigo.se finns bilder på hela sortimentet. Som bifogad fil finns prislista.

Drop-in varje tisdag i januari kl 18-18:30: Då finns Johan och Magnus på plats för att svara på frågor om vallning i vallaboden. Vi kommer att hålla vallaboden öppen från ca 17:45 på träningskvällar. 

Vid tävlingar hjälps vi åt för att få till så bra vallning som möjligt på de aktivas skidor. Magnus Sällström kommer att ta med Vårbys vallaväska med fästvalla och rillar för alla att låna på plats. 

/Ledarna

Brutto lista AW 17 – klubb 40% med EAN.pdf


Skribent: Ulrika Berglund
E-post: Adressen Gömd

Stöd Vårby IK

Stöd Vårby IK
genom att
bli medlem!
ULLMAX: Allt du köper här stödjer Vårby IK med 10%!